Radiokommunikation

Inte det enklaste att få ordning på vår kortvågsradio. Vår lärare från kursen i Norrköping i våras har lovat hjälpa till om vi kommer förbi, vilket vi gjorde, i arkösund. Dit kom Janne Hult och en vän och kollega till honom inom amatörradioområdet. De installerade vår radio och fixade allt, så nu kan vi ha kontakt med Janne varhelst vi befinner oss, han pratar med personer på olika platser i världen klockan tio svensk tid, f m. Fantastiskt. Tack Janne o hälsa din kompis.
Elektrikern som tittade på bogpropellern kunde inte åtgärda felet med strömtillförseln, men gav oss viktig input. Hälsa o tacka honom med, Janne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One thought on “Radiokommunikation

  1. Pingback: Nya inlägg | Segeläventyr med Archipelago