Det klarnar upp ! Fredag avsegling ?

Vad gör vi på båten när det regnar. Läser, ser på film, tittar på svensk tv via nätet.
Det har även hänt att vi druckit ett glas vin eller två. Under gårdagen ägnade vi två timmar till vandring till affären. Inte nog med att det regnade det var uppförsbacke i säkert en kilometer troligen mer. Min kropp får motion varje dag vilket den under de senaste 20 åren inte är van vid. Idag har vi vandrat runt i Brest i fyra timmar vi letade efter något som värt att se. Enligt Eila så fans det inget av intresse. Brest består av uppförsbackar och nedförsbackar spårvagnar och hus som är bristfälligt underhållna. vad trötta vi var när vi stapplande klev ombord på vår efterlängtade båt.Väl i båten kollar vi upp en aktuell väderprognos. På Fredag ser det ut att som att vi kan lämna Brest ,vindarna avtar, vågorna minskar till tre meter. Äntligen, hoppas prognosen håller. Känns kul och spännande. Det tjuter i riggen under natten skall vinden tillta. Skönt att vara i hamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 thoughts on “Det klarnar upp ! Fredag avsegling ?

 1. Låter jobbigt upp/ner – tänk det visste jag ej om Brest – men nog finns det sköna restauranger med ostron och goda fiskrätter.

 2. I min ungdom när jag var på sjön som fartygselektriker gick vi över Biscaya ett tiotal gånger. För det mesta var det lugnt, våghöjd 2 – 3 meter och bris.
  Rekommenderar ej att korsa Biscaya på vintern när det blåser kuling från väst.

 3. Hej på er!

  Följer er resa kontinuerligt. Har haft den i tankarna sen vår träff i er fina båt i Sundbyholm, då det då tänkta äventyret skissades. Nu är tankar verklighet och den verkar nog så dramatisk.

  Önskar er god tur på den fortsatta resan.

  Hälsningar
  Gert och Rigmor