Sitter på krogen efter en händelserik dag.

Vaknade i skaplig tid för att segla till Lissabon. Seglatsen kom aldrig igång ankaret satt fast. Vid försök att köra loss ankaret lossnade peken. Inget kul läge! Vi satt där vi satt. Efter en del överläggningar sågade Lennart av kättingen. Senare i hamn monterade Lennart bort den demolerade peken. Det känns skönt att den är borta. Ankaret, det nya sitter på plats. Gårdagens vågor på ca fem meter var imponerande. Lennart lider av ständig "nästan sjösjuk" i form av illamående. Eila är helt oberörd , hon skriker ibland av hänförelse när vågorna är extra höga. Imorgon blir det Lissabon, sen Madeira.
Seglarlivet är på ett sätt förutsägbart ,det händer alltid något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 thoughts on “Sitter på krogen efter en händelserik dag.

  1. Hej i värmen! Hoppas det nya ankaret är rostfritt och fint. Vi har nu köpt resa till Tereriffa, sydkusten. Avresa 24 november – 1 dec. Hoppas ni är där då.
    Kramar Eva och Staffan✈️