Tre dygn till havs

Vår position 31.43 N 12.15 W
vi räknar med att vara framme natten till måndag på Lanzarote. Resan är jobbig mestadels ingen vind och när det blåser så är   det mycket.Inatt loggad vi 8.5 knop med mycket rev. Resan var i den svartaste av svarta nätter toppad med åska och regn i  8 timmar
det var inte kul. idag motorgång hela dagen troligen även i morgon. Ett helt vindstilla atlanten.

Eila och Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 thoughts on “Tre dygn till havs

  1. Åhhh vad skönt för oss oroliga här hemma, enligt AIS-en är ni framme på Lanzarote. Säkert supertrötta, men med en välförtjänt kapten Morgan i varje sjöstövel. Grattis till den längsta etappen hittills, /cg