Kanarieöarna .

Lanzarote.
Vi lägger till kl 08 .15. Fyra dygn och 16 timmar tog resan . Ett stillsamt Atlanten möter oss med soliga dagar och lite vind. Under 8 timmar den tredje natten bjöds vi på hård vindar massor av regn och åska. Med botten revade segel forsar vi fram i 8,5 knop i den total svarta natten omgärdade av blixtnedslag . Vi satt och pratade i sittbrunnen om var vi egentligen skulle vilja vara. Vinden lägger sig för att sedan återkomma, vi avslutar med underbar segling det sista dygnet.

Nu ska vi vila, sen seglar vi runt bland öarna och väntar oss besök av vänner och barn.
Livet är härligt.
Lennart o Eila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 thoughts on “Kanarieöarna .