Planen innan överfarten .

Vi ligger kvar på Lanzarote till den 3/11. Vi kommer att vistas i naturhamnar fram till den 24/11 då vi lägger till på Teneriffa . Från den 1/12 är vi på Gran Canaria. Vi startar överseglingen den 13/12 beräknar att vara på Barbados den 3-4/1. Radio Sörmland kommer att sända den 24/12 någon gång mellan 10-12. Då är vi 11 dygn ut , ungefär
halvvägs . Vi har rest runt med bil och upptäckt Lanzarote otäckt spännande med serpentinvägar och stup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 thoughts on “Planen innan överfarten .

 1. Kanarieöarna är ju fulla av vägar som liksom hakat fast vid bergväggarna. Min mamma som var med mig på en resa sa när jag var livrädd: ” Jag är fatalist, går det så går det”
  och det tänker jag på när jag far på sådana farliga vägar numera.
  Säkert värre att köra själv än att sitta i en buss.

 2. Hej
  Roligt att ni kommit fram till Kanarieöarna.
  Vi är på Fuerteventura, Jandia 7-14/12.
  Hälsningar Agge o Hasse