Caribien nästa.

Vi klarerar ut ikväll, sticker imorgon. Vädret ser lovande ut. NO vindar 10-12 m/s.
Vågor på tre till fyra meter. Båten är fixad, maten är packad. Vi kommer att lämna dagliga rapporter via radio som läggs ut på hemsidan via Mathias, äldste sonen. Firar jul med paket och Eldorado glögg. Direktsändning P 4 radio Sörmland kl 10.15. Nyårsafton blir det skumpa som Eila fick som pensionspresent från sitt arbete.
Det kan noteras en viss spänning ombord, gränsande till oro, tre veckor till havs är långt. Vi fick ljudböcker av Martin, yngste sonen, som kan förgylla tiden via mp 3. Det är härligt att vara pensionärer.
Många hälsningar Eila o Lennart på Archipelago

Skickat från min iPad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 thoughts on “Caribien nästa.

 1. Verkar spännande! En livsupplevelse säkert! Var rädda om er ha en fin jul och början på det nya året✨✨✨✨✨

 2. Måtte lyckan stå er bi!
  Tänk vad ni har vågat – och redan fått uppleva. Här kan man snacka aktivt pensionärsliv!
  Passar på att önska er God Jul och ett Härligt Gott Nytt År
  Hälsningar
  Lasse P

 3. En härlig seglats önskar jag er som en Nyårsgåva! Det där med jul verkar ni har klarat av redan! Men nu gäller allt ni hittills lärt er och en massa tur! Jag är inte avundsjuk men att resa är alltid bäst. Hoppas ni kommer fram till Samarkand – nej jag menar Karibien, era lyckostar, där var det allra bäst av alla platser jag besökt på denna jord. Ska bli roligt att läsa och höra av vad ni tycker om de olika öarna! Kramar i massor från mig/ Berit

 4. Önskar er all lycka och God Jul & Gott Nytt År!!!
  Är så spännande att få följa er på ert äventyr 🙂
  Ni är dock saknade av många, speciellt i Röda Havet!!
  Ska ta i lite extra i morgon för er, när vi skapar vågor i Solna till våra grabbar att segla fram på till seger. Kramar från mig & hela Röda Havet ❤

 5. Tack för mycket trevlig fikastund ombord i Las Palmas! Speciellt roligt att höra er sansade syn och balans när det gäller er resa. Borgar för att det också lyckas och blir nåt bra. Ser på AIS att ni strax rundar Maspalomas-öknen och Faro på södra sidan.
  Bred ut ”vingarna” och njut !
  Hans&Carola i Torshälla hamn

 6. Om jag fattat rätt så är ni avståndsmässigt halvvägs till Karibien, men erfarenhetsmässigt har ni kommit mycket längre. Learning by doing och vikten av prioritering går hand i hand med era upplevelser, det kommer gå jättebra på överfärden. Lycka till, /cg