1+1 =3

Undrens tid är inte förbi. Vi har inte fått barn men en gast som följer oss över Atlanten och i Karibien. En flicka blev det som heter Åsa och som kommer från Göteborg. Hon är 31 år och är en mycket erfaren seglare som har seglat på nästan alla hav.
Vi schanghajade henne under hennes semester med sin mamma. Hon har en förstående mamma eller hur man ska se det, hon hade inget emot att bli av med sin dotter sa hon. Men vi kunde se saknaden i hennes blick över att bli övergiven på kap Verde.
Åsa känns jättebra, nyfiken och mycket kunnig. Nu får vi hoppass att hon står ut med oss och vi med henne. Det kan nog inte kännas bättre än det gör för mig och Eila. Tänk vad skönt att få vila 8 timmar mellan passen.
Åsa tycker att vi ska fiska vilket Eila och jag tidigare fattat beslut om att inte göra. Ett passivt beslut genom att hela tiden skjuta på beslutet om att skaffa fiskegrejer ombord. Imorgon köper Vi fiskegrejer.
På lördag bär det av. Det ska bli skönt . Prognosen ser bra ut under 7 dagar. Vi kommer att dagligen att rapportera via bloggen sailwitharchipelago.se. Resan är 2065 NM vi räknar ner för varje dygn.
Äntligen, vi längtar till Karibien. På Barbados väntar Anders och Hanna, Hedda och Frans att bli hämtade Lennart o Eila

Skickat från min iPad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 thoughts on “1+1 =3

  1. Hej! Skönt att höra att ni snart är på väg! Trevligt med att få lite avlastning och kunna vila riktigt mellan passen! Lycka till!

  2. Vilket äventyr ni gett er på. Men livet ska väl vara ett äventyr. Här hemma är det vitt och 21 grader – både inomhus och utomhus.

  3. Skönt att ni nu blir tre så att ni får lite längre vila och mer kan njuta av resan. Lycka till med en önskan att havet ska vara snällt mot er. Kramar

  4. Låter bra det där. Hoppas att ni får en riktigt fin guldmakrill. Ha nu en härlig seglats och var rädda om er. Själva åker vi neråt Spanien med vår nyinköpta husbil. Kul att åka landv ägen för en gångs skull. Här känns det som att bo i en iglo! Vi följer er vet ni! Y o H

  5. Det här var ett meddelande som jag missat tidigare. Så bra att ni är tre nu. Jag kan tänka mig att det var lite pressande att försöka sova när man måste för att vara pigg när ens pass startar. Härligt att ni fått hjälp! Berit