Info från Admin

Nu när Eila, Lennart och extragasten Åsa är ute på det stora havet så har jag (admin -Mathias,  Lennarts äldsta son) kontakt med Archipelago en gång om dagen via ett mailsystem som går via radiovågor. Det är ett kommunikationssystem som har extremt begränsad kapacitet och det finns ingen möjlighet för besättningen på Archipelago att titta på facebook eller bloggen och än mindre svara på de kommentarer eller eventuella frågor ni har. Jag försöker meddela det ni skriver i kortfattad form till Archipelagos besättning men förvänta er inga storslagna svar förrän Archipelago har anlänt i Karibien om ca 9-13 dagar beroende på vind osv.

//Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 thoughts on “Info från Admin