Fråga bestättningen på Archipelago

photo-1446308386271-523272773b92Har du någonsin funderat på vad som pågår hos människor som seglar på öppet hav i flera dagar?
Själv funderar jag på om besättningen märker något av nedskräpningen av havet? Vad de äter, och vad som är det positiva respektive negativa med att vara ute på havet så länge som de är? Hur är det för Åsa att kliva på en båt lite hastigt och lustigt och åka över atlanten? Har hon korsat atlanten tidigare?

Har du någon fråga eller bara en hälsning?
Skriv dem i kommentarsfältet nedan så kommer jag (administratören) skicka frågorna till besättningen på Archipelago. Förhoppningsvis så kommer svaren inom några dagar och då publiceras här på hemsidan igen.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 thoughts on “Fråga bestättningen på Archipelago

  1. Hur går det med fiskandet? Jag undrar, precis som admin här, om de märker något av nedskräpandet i haven? Skulle de rekommendera en sådan här seglats till alla, eller behövs det speciella människor till storseglanden?

  2. Vill skicka massa grattis kramar till Åsa som fyller år 1 februari! Alla följer äventyret! Snart är ni framme!!! Ni är så värda underbara dagar i Karibien. Sol, bad, reggae och Rum Punch! KRAM från Syster och La Familja