Dag 14

Sista dygnet har vi bara  seglat 120 M. Det går så sakta utom när vi får sqauls som innebär regn och kraftig vind. Då blåser det desto mer under en begränsad tid men vi revar alltid segel när det drar igång.
Det är jobbigt att vara så nära och gå så sakta ca 5 knop. Allt väl ombord, det är svårt att begripa att vi idag har varit 14 dagar på atlanten.
Tiden bara flyger förbi när den dagliga strukturen ser likadan ut varje dag. Ingen fisk idag heller, tur för fisken. Vi har en tävling.
Vi gissart klockslaget när vi kommer fram. För denna tävling är jag självutnämnd prisutdelare men behöver er hjälp att hitta på ett bra pris skriv förslag.
Position 13.29 N 56.42 V.

Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 thoughts on “Dag 14

  1. Ett pris? Ett dopp i havet kanske med en hjälplina så vederbörande inte försvinner? Nej visst nej, ni gillar ju inte att bada. Jag får hitta på något bättre. Dvs tänka på saken över natten. Kram på er och sov gott! Berit

  2. Som pris föreslår jag en flaska god sockerrörsrom , nationaldrycken där på öarna .gratulerar storseglarna . Bra seglat !

  3. Man lär ju få bära röda byxor när man seglat över Atlanten. Så var sitt par såna till er alla där förstapristagaren får ta på dom först.

  4. Vi gissar på 20.00 (Karibisk tid). Vinnaren får bli bjuden på middag och en extra ”komilandare”. hälsningar från åsas syster, mamma och pappa 🙂