Hjälp önskas.

Vi kan inte lägga upp båten på Trinidad pga pirater och prishöjning . Grenade blir för dyrt ca 50.000 kr. Kan ni som läser detta undersöka marinor från Grenada upp till Florida
gärna Cuba. Tacksam för all hjälp. Vi önska lägga upp båten från 10/5-20/11-2016.
Vi har ofta så dålig uppkoppling att det inte är möjligt att genomföra en undersökning som vi önskar. Lennart och Eila i paradiset

Skickat från min iPad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 thoughts on “Hjälp önskas.

 1. Jag har ställt frågan vidare till Kenneth på El Cordero som bott på Trinidad i olika omgångar och vars fru kommer där ifrån.

 2. Hej
  Pirater och prishöjning är inget som vi känner till.
  S/Y Charlotta, S/Y Rosalinda och S/Y Kaiso lägger upp på Trinidad varje år sen 15 år tillbaka. Jag ska kontakta någon av dom och kolla om ev.prishöjningar.
  Pirater är som vanligt bara prat, så har det varit sen jag började segla till Trinidad i slutet på 90 talet. Vi var senast på ToT för ett år sen och då var där inga Pirater.
  VIDYA o KENNETH
  S/Y EL CORDERO

   • Här kommer msg från Rosalinda via El Cordero.

    Hej på er. Ja det är prat om att det tillkommer 12,5% VAT på alla priser fr varven,marinor osv. fr 1 febr. Alltså på upptagning, storage osv. Alla verkar ha kommit ut med nya prislistor fr dess. YSATT förssöker fortfarande på att få regeringen att ta tillbaka detta. men nya priser gäller fr 1 febr.

    Betr. pirater så var det 2 segelbåtar som blev bordade och rånade mellan Trinida o Grenada vid Hibiscus plattformen. Men detta var i dec. tror jag. Inger har hänt på länge nu o Costguard patrullerar med både båt o helikopter.

    Här har vi det bara bra, vi har besök av Marita på Acapella just nu jättekul att ses oså är det Carnival. Båten på Barbados är det Mayflower med Greta o Ove ?