Vi seglar söderut mot Grenada.

Efter 11 dagar på st Lucia styr vi mot Grenada och börjar förberedelserna för att ta upp båten. Det är många som lämnar båten på land för att åka hem under orkansäsongen.
Vi längtar hem. Nu har vi haft sommar i snart tio månader. I fyra månader har vi levt med en dagstemperatur på ca 30 grader. Vattentemperatur på som kallast på 26 grader.
Det blir till sist svårt att ta in alla nya intryck huvudet känns fullt, ögonen och hjärnan reagerar inte alls på intrycken som för 8 månader sedan. Våra huvuden behöver få vila inför nästa etapp. Det skall bli jätteskönt och kul att få komma hem.

Skickat från min iPad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 thoughts on “Vi seglar söderut mot Grenada.

  1. Man uppskattar nyanserna i klimatet som här i sörmland, underbart duggregn just nu, välkommen hem

  2. Det låter som en god idé att resa hem ett tag! Det måste vara många som vill träffa er och höra om era fantastiska äventyr på haven! Att återgå till ett normalt svenskt hemmaliv är nog inte det lättaste för er, men ni vänjer er väl. Båten får ni väl hoppas att den överlever tills nästa gång ni kommer dit?

  3. Hej … Kan nog inte i tankarna ens komma i närheten av vad ni vart med om … å de är klart att efter så lång tid ser man på saker annorlunda … när ni fått lite distans här hemma på hela resan kommer säkert många händelser återkomma i minnet …. ska bli kul å ses .. För de räknar jag med oavsett hur du ska jobba …. Ha de bra … kram /wasstie

  4. Hej Lennart och Eila, vi har följt er via AIS sedan länge och hoppats att ni ”kommer ikapp” oss snart. Ser nu att ni nu vänder söderut istället… Lycka till med nedsegling t Grenada samt hemfärd. Kramar från oss på SeaBee ???????