32 Grader i skuggan.

Vi är på Mayreau, en favorit i repris. Här är rena paradiset, det upptäckte vi redan när Anders med familj var med. Nu sitter vi uppe vid first stop, en backe upp till Combination Café med utsikt över viken där Archipelago ligger. Vattnet har nu en temperatur av 29 plus och genomskinligt. Vi ska till Union Island och klarera ut o bunkra imorgon måndag. Sen har vi en dagsetapp kvar till Grenada. Där börjar jobbet, att ta ner segel o allt ovanför däck, stuva in allt som ska vara kvar i båten i sex månader på land. Vi får inte med oss allt på flyget, bara det allra nödvändigaste. Lennart fick sin första fisk häromdagen, en barracuda cirka sextio cm lång men inte så fet. Vi vågade inte äta fisken efter att läst i seglingsbeskrivningen som menade att denna fisk är högst i näringskedjan och bör inte ätas söder om Martinique. Har nu provat dykarutrustningen efter att satt dingelinan runt propellern. Annars är det härligt lugnt och vi mår bra omgärdade av underbar utsikt och vacker fågelsång.

Skickat från min iPad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One thought on “32 Grader i skuggan.