Vi är på gång, andra säsongen.

Äntligen på plats. Båten ligger på land och väntar på sin nya startmotor. Vi har varit här en vecka. Våra kroppar och själar håller på att acklimatiserar sig. Flygresan tog 15 timmar. Sjösättningen uppskjuten från den 21 till troligen den 26/10. Vi får se hur det blir här kan allting hända. Båten var i prima skick torr och fin mycket väl omhändertagen på varvet. Vi har valt att inte på på båten på land. Fyra nätter var bokade på Kalinago Beach Resort. Därefter har plånboken valt Kapten Harris suites. Ett annorlunda boende med fönster från rummet till toaletten typ vandrarhem men med tv,AC och wi-fi kyl, frys mikro på rummet.
Det är tydligen mycket varmare än normalt enligt lokalbefolkningen. Vi får klä på oss när vi går in pga ACn
Det ska bli skönt att få flytta in i båten det är svalare på havet pga vinden. Det blåser alltid dag som natt ca 10 meter per sekund. På land mellan husen dit vinden inte når blir det alltför varmt. Det är ljuvligt att bada ca 29-30 grader i vattnet.

S

Skickat från myMail för iOS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 thoughts on “Vi är på gång, andra säsongen.

 1. Härligt de låter, skulle mer än gärna byta vårt regniga höstväder till något varmare.
  Vart går resan nu denna andra säsong ?
  lycka till med resandet å va rädd om Er ..
  Kram Wasstie

  • Tack. Vi kommer att resa till Tobago den 3/11. Efter tre veckor där så åker vi norr ut mot Antiqua eller Cuba. Vi kommer att ta god tid på oss stanna länge på de öar som vi trivs på. Kram på dig hoppas du har det bra. När vi kommer hem bjuda vi in dig och dina arbetskamrater på D3 på bildspel om vår resa. Vi kommer hem den 1/5-2017

   • Låter som en bra planering, att passa på å njuta av allt de fantastiska å vackra ni ser, de är ju de som är frihet … Känns väldigt långt till Maj månad just nu, men den kommer å jag ser dram emot att kunna träffa Er å dela era upplevelser både här på bloggen å när ni återvänt hem ..

 2. Härligt Lennart! Nu är ni inne i ett nytt leverne, grattis till modiga beslut. Vi ska alla dö men det gäller att våga leva och uppleva… innan det oundvikliga.
  Fair winds Sailor/Peter

 3. Roligt och intressant att få följa era äventyr. Det är tufft av er att ge er ut på de stora haven. Lycka till. Ser fram emot nya rapporter.

 4. Vi ligger ankrade I Prickly, narmast Calabash Beach 🙂 Hemma i stort sett varje dag och svarar pa ch68 pa vhf. Tank pa att allt ar stangt nu pa tisdag = nationell helgdag.
  Kramar

 5. Så är ni på G igen! Det blir roligt att följa er och jag gillar att ni stannar i Tobago. Det är den finaste ön anser jag, när Lasse och jag var där var hyrde vi en jeep och körde till en regnskog där vi vandrade omkring. Mycket intressant men olidligt varmt. Det bästa vi gjorde var att fara iväg med en ”turistbåt” som seglade och stannade vid några rev där man kunde snorkla och se en underbar vattenvärld. Hoppas ni får en underbar resa!!!