På väg norrut

vi har lämnat Prickly bay på Grenada efter att ha hämtat Martin och Tobias, två hängivna fiskare på flygplatsen. Det har regnat en hel del. Killarna har fått en specialintroduktion till snorkling av vår vän Carlos på Swededreams. I Prickly bay låg fyra svenskbåtar till som vi bland annat träffade på bryggeriet. Många av oss kommer att ses på Martinique i jul.

nu har vi klarerat ut via Carriacou och in via Union Island. Mayreau tillbringade vi ett par nätter med kraftiga svall efter nordostliga vindar en längre tid. Men ön är härligt lugn utom när katamaraner tävlar om att komma längst in mot sandstranden, även i mörker.

idag har vi seglat i upp till 16 m/s och vågor på upp till två meter snett emot. Vi kom till Bequia tre på E m och har klarerat ut för att imorgon bitti fortsätta till st Lucia. Torsdag ska killarna flyga hem från Martinique.

Regn i Karibien

Regn i Karibien

Full fart norrut

Full fart norrut

Martin o Tobias

Martin o Tobias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

One thought on “På väg norrut