Den som väntar på nåt gott…

Hotell-boendet fortsätter. Sjösättningen är framskjuten en vecka på grund av försening med startmotor och generatorjobb. De har ju bara haft ett halvår på sig, inte så länge Karibisk tid.

Vi har uppgraderat boendet på Captain Harris Suites. Inte prismässigt, 350 kr per natt, men väl komfortmässig. Från ett rum utan fönster till ett med fem fönster, kök och till Lennarts glädje nattduksbord, en altan med utsikt över havet, se bild. Vi är helnöjda nu, allt är ju relativt.

Eila stod och försökte med sandpapper få loss salt och beväxning från propellern. En ung lokal kille, Luka, kom fram efter tre kvart och sa att det är lättare med ett medel han kan visa. Sagt o gjort, han penslade på något som bokstavligen smälte bort allt som inte skulle vara där, helt magiskt. Kunskap är bra. Han får även göra rent friborden. Han gör det för halva det pris vi tidigare fått av en annan. Helt OK. Fredag 28 oktober är planerad för sjösättning kl åtta. Då har vi Rock som går att lita på och som ska hämta oss med sin taxi. Vi ser fram emot det.

Utsikten från altan, Captain Harris Suites

Utsikten från altan, Captain Harris Suites

Rum med utsikt

Rum med utsikt

Magic man

Magic man